Prin pădure

Am avut un vis… în sfârșit! Unul adevarat. :-D De fapt două. Eram într-un microbuz roșu și plecam spre casă dintr-un loc… dintr-un sat vecin. Dar după ce a pornit microbuzul eu am vrut să cobor. Simteam că TREBUIA să cobor… să fac fotografii. Pentru că totul era așa frumos afară, acolo. Nu era cerul roșu de furtună… era chiar albastru și senin. Și era un deal verde în stânga cu un drum care mergea pe el… și în dreapta, undeva în zare… era un tanc. Mare. Treabuia să îl fotografiez. Și microbuzul a plecat… nu m-au mai așteptat… Eu am mers înainte pe un drum, printre casele sătenilor, fotografiind. Nu era nici un om pe acolo. Doar case și natura și cerul și un tanc… Și eu mergând înainte. Și m-am intalnit cu un fost coleg de liceu… Dragoș. Care mai era cu cineva. I-am zis să mă ia și pe mine să ma lase acasa. Dar el mergea spre București… și SINGURUL drum care ducea la mine acasă era… înapoi.        

A sunat telefonul și m-am trezit. Programare pentru un interviu. Nu știu la ce firmă. Reveniți peste două săptamâni.        

M-am culcat la loc. Și m-am trezit pe același drum…dar în față aveam o pădure. Și acum erau oameni în sat. Totul era așa verde și viu. Și m-am întalnit cu o prietenă de acasă… cu Dana… Dana pe care o știam eu, nu pe care o știu ei. Și am găsit o agendă mai veche de-a mea și am încercat să sun acasă să vină să mă ia, dar din toate numerele alea vechi numai unul mai era bun… al lui Adi, vără`miu. Care se pare ca era și el în microbuzul roșu. Nu părea să fie nimeni îngrijorat că nu am mers acasă. Eu și Dana făceam un plan să ne prefacem certate ca să îi facem o farsă unei tipe pe care nu o suportam. Copii… Dar nu am mai stat în sat… mi-a zis și Dana că daca vreau să ajung acasă trebuie să mă întorc… drumul e înapoi… am hotarât să continui pe drumul meu… și vedeam animalele și mi-era frică de ele… dar trebuia să ajung UNDEVA… pe drumul ăla… am inceput să merg prin pădure…       

A sunat telefonul. Era Cristina… Ar fi timpul să mă trezesc. Dar cumva simt că tot merg prin pădure.

Am scris asta pe 21 august 2008. Încă mă simt la fel.
Acum mă enervează toate punctele alea, dar am zis să nu fac prea multe schimbări. Am pus totuși spațiu după ele. (Dafuq, past Alina? )

Comments

comments

Introdu Comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *